OstroVit Creatine Monohydrate 3300 mg 120 kapslit

Toidulisand

11,90 

Availability: Laos

OstroVit Creatine Capsules on tippklassi ühekomponentne kreatiinmonohüdraadi lisand, millel on suurepärane farmatseutiline mikroniseerituse tase. Kreatiin on laialt tuntud ja kasutatav toidulisand. Selle tõhusust on kinnitanud arvukad teaduslikud uuringud. See tagab parema lihaskoe kasvu, tõhusa regenereerimise ja energia pikemaks, tõhusamaks ja raskemaks treenimiseks.

  • Pakendis 120 kapslit
  • 30 serveeringut
  • 1 portsjon = 3 kapslit

Kreatiini kapslid

Kreatiin on orgaaniline keemiline ühend, mis esineb inimkehas looduslikult. Tavaliselt tarnitakse seda koos loomsete saadustega, st liha, muna või kalaga. Selle kasulik toime põhineb lihtsal mehhanismil, mis fosfokreatiini lihastes lagundades vabastab energia suure energiaga ATP (adenosiintrifosfaat) molekulide kujul. Hoolimata asjaolust, et kreatiini leidub ka toidus, on seda seal siiski imepisikestes kogustes, mistõttu 100% kreatiiniga küllastuse tekkimiseks on oluline seda juurde võtta pulbri/kapsli kujul.

Koostis

Kreatiinmonohüdraat, kapsli kest (želatiin, puhastatud vesi).

Aktiivsed toimeained1 serveering – 3 kapslit

Kreatiin Monphüdraat 3300 mg– millest kreatiin 2904 mg

Kasutamine

Kasutamine: 1 serveering – 3 kapslit. Treeningpäevadel võtke pärast treeningut üks portsjon päevas. Trennivabadel päevadel üks portsjon pärast ärkamist.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “OstroVit Creatine Monohydrate 3300 mg 120 kapslit”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ärge ületage päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. See toidulisand ei ole mõeldud mitmekesise toitumise asendajaks. Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.

Shopping Cart