Ostrovit Biotin Plus 100 tabletti

Toidulisand

5,90 

Availability: Laos

OstroVit Biotin Plus on terviklik toidulisand, mis on väärtuslike ainete – biotiini, tsingi, seleeni ja foolhappe allikaks. Tegemist on mugavas tabletivormis saadaval oleva preparaadiga, mis on mõeldud inimestele, kes soovivad oma igapäevast toitumist väärtuslike koostisosadega täiendada ning terve ja kauni välimuse nimel.

ostrovit biotin plus - fit360.ee

 

  • Väärtuslike koostisosade allikas – üks portsjon toidulisandit annab organismile 2500 biotiini, 15 mg tsinki, 100 μg seleeni ja 800 μg foolhapet.
    • 1 portsjon = 1 tablett .
    • Efektiivsus – tootepakendis on 100 portsjonit toidulisandit, millest piisab enam kui kolmeks kuuks regulaarseks toidulisandiks.
    • Mugav vorm – kergesti neelatavate tablettidena saadaval olev preparaat võimaldab probleemivaba täiendamist.

    OstroVit Biotin Plus – väärtuslike ainete allikas

    Biotiin (vitamiin B7) – heterotsükliline orgaaniline keemiline ühend, mis on klassifitseeritud vees lahustuvateks B-vitamiinideks. Biotiini nimetatakse mõnikord ka vitamiiniks B7 või vitamiiniks H. See on koostisosa, mida võib leida nii loomses kui ka taimses toidus – biotiini allikaks võivad olla rups ja kala, aga ka pähklid ja seemned. Väikeses koguses ühendit võib inimkehas ka looduslikult toota inimese seedetraktis elava bakteriaalse floora toimel.

    Tsink – keemiline element sümboliga Zn. Tegemist on mikrotoitainete hulka liigitatud mineraalse komponendiga, mida inimorganismis esineb eelkõige skeletilihastes ja luudes ning väiksemas koguses ka ajus, kõhunäärmes või maksas. Tegemist on ainega, mida leidub paljudes erinevates toiduainetes ning peamisteks tsingiallikateks on punane liha, linnuliha, kaunviljad, pähklid ja teraviljatooted.

    Seleen – keemiline element sümboliga Se. See on mineraalne komponent, mis on klassifitseeritud mikrotoitaineteks, mida võib leida eelkõige valgurikkast toodetest, muu hulgas rupsist, munast või kalast. Väärtuslik elemendi allikas on ka brasiilia pähklid, aga ka mereannid. Seleen võib esineda mitmesugustes keemilistes vormides, nii orgaanilises kui ka anorgaanilises vormis. Ühendi parimaks vormiks, mida eristab suurepärane biosaadavus, peetakse selenometioniiniks, mida kasutati ka OstroViti valmistamisel.

    Foolhape – orgaaniline keemiline ühend, mis on klassifitseeritud vees lahustuvate B-vitamiinide hulka. See on aine, mida sageli nimetatakse ka B9-vitamiiniks. Foolhape eraldati esmalt spinatilehtedest, kuid ühendi allikaks on erinevad tumerohelised köögiviljad, nagu lehtkapsas, rooskapsas või petersell, aga ka kaunviljad, teraviljatooted või rups.

    OstroVit Biotin Plusis sisalduvate koostisosade omadused

    Biotiin aitab säilitada normaalset energiavahetust ja aitab kaasa närvisüsteemi õigele talitlusele. Veelgi enam, ühend toetab optimaalse makrotoitainete ainevahetuse säilimist ja toetab normaalsete psühholoogiliste funktsioonide säilimist. Biotiin aitab säilitada ka tervet nahka ja juukseid ning toetab ka limaskestade õiget seisundit.

    Tsink aitab säilitada õiget happe-aluse tasakaalu ja mis veelgi enam, see toetab optimaalse süsivesikute ainevahetuse säilimist. See on ühend, mis aitab säilitada normaalseid kognitiivseid funktsioone ja toetab õiget DNA sünteesi. Mineraalkomponent toetab ka normaalse viljakuse ja reproduktiivfunktsiooni säilitamist ning aitab kaasa makrotoitainete ja rasvhapete optimaalsele ainevahetusele. Lisaks aitab see kaasa A-vitamiini õige metabolismi säilitamisele ja aitab kaasa valkude õigele sünteesile. Tsink toetab ka terve naha, luude, küünte ja juuste säilimist ning toetab immuunsüsteemi nõuetekohast toimimist.

    Seleen aitab hoida terveid juukseid ja küüsi ning toetab ka immuunsüsteemi nõuetekohast toimimist. See on aine, mis aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest ja aitab kaasa kilpnäärme nõuetekohasele talitlusele.

    Koostisosad: Mahuaine: mikrokristalne tselluloos; tsinkpikolinaat (tsink), tärklis, L-selenometioniin (seleen), paakumisvastased ained: rasvhapete magneesiumisoolad, ränidioksiid; D-biotiin (biotiin), pteroüülmonoglutamiinhape (foolhape).

Koostis

Aktiivsed koostisained portsjoni kohta % SPK*
Biotiin 2500 µg 5000%
Tsink 15 mg 150%
Seleen 100 µg 182%
Foolhape 800 µg 400%

*SPK – Soovitatud päevane kogus

Kasutamine

Võtke 1 portsjon (1 tablett) päevas. Toode on mõeldud täiskasvanutele.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Ostrovit Biotin Plus 100 tabletti”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ärge ületage päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. See toidulisand ei ole mõeldud mitmekesise toitumise asendajaks. Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.

Shopping Cart